![Dobrobit biljnih vlakana](/data/images/Ishrana/Preporuke/cherry_food_fresh_890507.jpg)
Dobrobit biljnih vlakana
Konzumiranje masne i slatke hrane sa malim procentom biljnih vlakana tokom dana moze narusiti kvalitet i duzinu nocnog sna. Stavise dovoljan je samo jedan dan sa nezdravom hranom da bi se ispoljio
Konzumiranje masne i slatke hrane sa malim procentom biljnih vlakana tokom dana moze narusiti kvalitet i duzinu nocnog sna. Stavise dovoljan je samo jedan dan sa nezdravom hranom da bi se ispoljio
Samokontrola je neophodna za osamostavljivanje osoba sa dijabetesom, jer one moraju da prate svoj organizam u potpunosti između dve kontrole kod lekara i obuhvataju: 1.kontrolu telesne težine 2.poseban
Sočivo je povrće, koje pored pasulja i graška spada u red veoma bogatih belančevinama. Sadrži 24% belančevina, malo masti 1,8 %, dok holesterola uopšte nema. Izvor je vitamina B
Znamo da hrana utiče na naše zdravlje, ali da li ste znali da hrana utiče i na naše raspoloženje? Određeni vitamini i minerali koje konzumiramo potrebni su organizmu da bi bolje
Kada testeninu skuvate, ohladite i u sledećoj upotrebi opet podgrejete, nivo šećera u krvi će se povećati dvostruko više nego kada pojedete sveže skuvano testo. To se dešava
Tema nedostatka vitamina D veoma je važna u novim istraživanjima. Procenjuje se da skoro milijardu ljudi na planeti ima nedostatak vitamina D. Kako je ovaj vitamin veoma vażan za održavanje balansa